in

10 lucruri pe care nu le știai despre zodia BALANTA! Radiază de fericire și energie pozitivă!

 Zodia Balanță este a 7 zodie pe cercul zodiacal clasic european și începe în 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie.

Zodia Balanță este a 7 zodie pe cercul zodiacal clasic european și începe în 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie. Zodie de aer, balanţa este caracterizată de inteligenţă şi bun-gust! Iată ce calităţi au nativii acestui semn zodiacal:

1. Iubesc arta. Adesea, nativii zodiei balanţă ajung să devină muzicieni, pictori sau fotografi. Dacă vor practica o meserie pe care o vor iubi, ei se vor dedica total muncii lor.

2. Sunt sociabili. Le place să se întâlnească cu prietenii şi familia, şi ar lenevi la o terasă toată vara, dacă ar putea. Nu pot sta singuri, pentru că sunt dependenţi de oamenii dragi.

3. Sunt oameni inteligenţi. Din păcate nu-şi fructifică inteligenţa aşa cum ar trebui, pentru că adesea preferă să lenevească, decât să muncească.

4. Sunt nişte cuceritori. Nativii din zodia balanţei sunt cunoscuţi pentru farmecul lor irezistibil, dar şi pentru aventurile lor amoroase.

5. Nu le plac conflictele. Spre diferenţă de lei, de exemplu, care pot porni o ceartă în câteva clipe, nativii din zodia balanţei evită situaţiile conflictuale. Nu suportă certurile sau discuţiile aprinse.

6. Se adaptează uşor. Pentru că sunt deschişi la nou şi foarte sociabili, nativii din zodia balanţei se pot adapta uşor oriunde. Şi, mai mult decât atât, reuşesc să se facă plăcuţi de toată lumea.

7. Sunt discreţi. Nativii acestui semn ştiu cum să păstreze un secret.

8. Nu exagerează niciodată. Balanţelor le place confortul, echilibrul şi, tocmai de aceea, sunt persoane foarte cumpătate şi cu capul pe umeri.

9. Sunt înţelegători şi generoşi. Balanţele ştiu să ofere. Nativii acestei zodii nu rămân indiferenţi atunci când cineva are nevoie de ajutor.

10. Au întotdeauna vorbele potrivite la ei. Dacă întâlneşti o balanţă tăcută înseamnă că ceva nu e în regulă. Nativii acestei zodii iubesc să fie în centrul atenţiei şi ştiu ce să spună, dar mai ales când să spună.

Sursa: Unica

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa tinem legatura, nu uita sa ne dai un Like si pe pagina noastra de Facebook

Lucruri uimitoare despre pisici! 15 curiozitati pe care sigur nu le stiai!

8 motive să iubeşti GUTUILE! Un adevarăt miracol pentru sănătate!