in

10 lucruri pe care nu le știai despre zodia CAPRICORN! Sunt ambițiosi, realiști și întotdeauna foarte corecți!

Capricornii sunt loiali, muncitori, incapatanati, ambitiosi, realisti si intotdeauna foarte corecti.

Zodia Capricorn este a 10-a zodie pe cercul zodiacal clasic european si incepe din 22 decembrie si se incheie pe 20 ianuarie. Zodia Capricornului este o zodie de pamant, practica, intuitiva si puternica guvernata de planeta Saturn, tatal tuturor zeilor. Se spune că familia care are un Capricorn este foarte unita si puternica. Capricornii sunt loiali, muncitori, incapatanati, ambitiosi, realisti si intotdeauna foarte corecti.

Iata ce calitati au nativii acestui semn zodiacal:

  1. Sunt curiosi. Cauta mereu sa evolueze si sa descopere cat mai multe lucruri noi si neobisnuite. Sunt pasionati de tot ceea ce il inconjoara.
  2. Prieten de incredere care stie sa tina un secret. Orice vei discuta cu un Capricorn va ramane doar intre voi, poti impartasi orice, nu isi vor trada niciodata prietenii adevarati, ma ales ca nu sunt foarte numerosi.
  3. Capricornii sunt perseverenti. Isi seteaza un obiectiv si vor face orice pentru a-l atinge, nimeni nu are o vointa mai mare decat Capricornul.
  4. Sunt muncitori. Pentru ca nu le place sa se afle in pozitii de subordonare, Capricornul va munci mult daca e nevoie pentru a avansa pe scara ierarhica.
  5. Incapatanati. Desi este rational si accepta parerile altor persoane, se intampla de multe ori sa aiba o idee in cap si sa nu mai poate scapa de ea cu niciun pret.
  6. Ambitiosi. Au standarde inalte de viata, se straduiesc sa realizeze tot ceea ce isi propun, se vor stradui sa si le dezvolte cat mai mult si ajung adesea sa ocupe functii de conducere.
  7. Sunt persoane realiste. Capriconul este o zodie de pamant, si nu intamplator se spune despre el ca este cu picioarele pe pamant, la propriu si la figurat. Isi planifica actiunile din timp, nu se da batut rapid si stie ca va trece peste obstacole.
  8. Au un spirit de echipa bine dezvoltat si se vor remarca oriunde vor merge.
  9. Capricornii sunt hotarati. Pentru ei nu exista expresia “nu se poate”. Stie ce vrea de la viata si are incredere ca poate realiza tot ce si-a propus.
  10. Sunt economi. Capricornilor nu le place sa cheltuiasca bani pe lucruri inutile, doar numai daca sunt nevoiti cheltuiesc bani pe distractii si pe nevoi personale.

Cam atat despre Capricorni, dar, revenim cat de curand cu urmatoarea zodie: Varsatorul!

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa tinem legatura, nu uita sa ne dai un Like si pe pagina noastra de Facebook

Tradiția și semnificația bradului de Crăciun!

carti despre dragoste, relatii si viata de cuplu pe care fiecare ar trebui sa le citeasca macar o data

10 carti despre dragoste, sex, relatii si viata de cuplu pe care fiecare ar trebui sa le citeasca macar o data