in

10 lucruri pe care nu le știai despre zodia SCORPION! Emana o energie pozitiva!

Principalele 3 calitati ale zodiei Scorpion sunt curaj, loialitate și hotarâre.

Zodia Scorpion este a opta zodie pe cercul zodiacal clasic european și începe pe 23 octombrie și se încheie pe 21 noiembrie. Semn de apa, scorpionul este discret si foarte ambitios.

Iată ce calităţi au nativii acestui semn zodiacal:

1. Sunt curajosi. Prefera sa riste tot, chiar daca sunt constienti ca pot sa piarda multe, insa vor merge mai departe pentru ca obiectivul lor este premiul cel mare.

2. Scorpionul este foarte hotarat si ambitios. Stie ce vrea de la viata, stie ca poate sa faca multe lucruri si are incredere ca poate realiza tot ce si-a propus.

3. Prieten de incredere. Orice vei discuta cu un Scorpion va ramane doar intre voi, poti impartasi atat bucuriile cat si supararile.

4. Sunt optimisti. Chiar si în momentele cele mai grele ei stiu ca în final totul se va termina cu bine.

5. Sunt sensibili. Orice persoana pe care o intalneste si o vede in suferinta face tot ce ii sta in putinta sa ajute chiar daca acest lucru il poate afecta destul de mult.

6. Sunt ingeniosi. Gasesc intotdeauna o rezolvare pentru problemele lor cat si pentru cei din anturajul lor. Orice problema are si o solutie.

7. Emana o energie pozitiva. Asta ii ajuta sa evolueze si sa-si atinga obiectivele.

8. Sunt persoane realiste. Nu ai sa intalnesti nici un scorpion visator, isi planifica actiunile din timp. Scorpionul accepta si binele si raul, nu se da batut rapid si stie ca va trece peste obstacole.

9. Sunt persoane calme. Chiar daca uneori emoţiile sunt cele care dicteaza deciziile, nu lasa sa se vada acest lucru, afiseaza mereu un calm calculat.

10. Au un spirit de echipa bine dezvoltat si se vor remarca oriunde vor merge.

 

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa tinem legatura, nu uita sa ne dai un Like si pe pagina noastra de Facebook!

Eleganta chiar si la marimea XXL

Reduceri SUBSTANTIALE la cumparaturile online de Halloween!