in ,

5 moduri de a folosi uleiul de argan în ritualul de îngrijire

Atunci când vrem să utilizăm produse naturale pentru îngrijirea tenului, demachierea o putem realiza cu ajutorul uleiului de cocos, iar hidratarea pielii poate fi făcută cu ajutorul uleiului extras din seminţe de struguri. Cu toate astea, nu înseamnă că ştim totul despre uleiurile naturale.

De exemplu, uleiul de argan, care este renumit pentru îmbunătăţirea aspectului părului sau pentru curăţarea tenului, poate fi de ajutor în mai multe aspecte care privesc ritualul de îngrijire.

 Ajută la creşterea unui păr puternic.  Uleiul de argan conţine Omega 6, Omega 9 şi acizi graşi care ajută la creşterea unui păr sănătos. De asemenea, este eficient în tratarea mătreţii din moment ce are proprietăţi antibacteriene şi antifungice. Aplicat pe scalp, acesta hidratează şi ajută la stimularea circulaţiei care accelerează creşterea părului.

Sprâncene mai groase. Sprâncenele dese şi groase încă sunt în tendinţe. Pentru a le ajuta să crească în mod natural, aplică ulei de argan cu ajutorul unei pensule. Acesta va avea acelaşi efect ca cel asupra părului.

Gene mai lungi. Uită de extensiile de gene. Aplică în fiecare seară uleiul de argan pe gene cu ajutorul unei perii ca cea de mascara. Dimineaţa, îndepărtează excesul de ulei cu ajutorul unui demachiant.

Hidratarea buzelor. Aşa cum poate fi folosit pentru hidratarea scalpului, la fel de bine poate fi utilizat şi pe buzele uscate. Aplică doar câteva picături dimineaţa şi seara, iar buzele vor fi mai hidratate şi catifelate.

Combate acneea. Poţi adăuga uleiul de argan pe lista soluţiilor naturale care să te ajute să scapi de acne (chiar şi de aceea provocată de stres sau o alimentaţie nepotrivită). Foloseşte dischete demachiante din bumbac pe care să aplici câteva picături de ulei de argan şi masează în locurile cu probleme. Lasă produsul să acţioneze peste noapte pentru a lupta împotriva bacteriilor şi pentru a reduce roşeaţa.

Sursa: One

10 fructe și legume de toamnă care întăresc imunitatea!

Dieta-fulger creată de medicii cardiologi. Slăbeşti 10 kilograme în 2 săptămâni