in

5 reguli pe care sigur nu le stiai despre FENG-SHUI! Ce sa faci ca sa ai noroc la bani!

Cand aplici regulile feng shui, activezi, in zona banilor, energia potrivita pentru a atrage prosperitate financiara.

Casa este locul care ne reprezintă perfect și care poate spune foarte multe despre cei care locuiesc în ea. Tehnicile feng shui ne învață cum să facem ca spațiul în care locuim să fie încărcat de o energie bună, care să atragă prosperitatea în viața noastră. 

Și cum banii sunt un aspect pe care nu ai cum să-l neglijezi, învață ce tehnici feng shui să aplici pentru a-i atrage în viața ta. În primul rând, trebuie să ai, într-o formă sau alta, în casă, cele trei elemente ale prosperității și anume Apa, Lemnul și Pământul. Dincolo de aducerea lor în casă este foarte important să crezi în ele. Iată cele mai populare tehnici feng shui pentru a avea noroc la bani:

  1.  Cumpără o plantă a prosperității

Un bambus norocos sau o plantă care purifică aerul, cumpără-ți o astfel de plantă despre care tehnicile feng shui spun că atrag banii.

  1. Oglinzi sau imagini cu apă

Un alt mod de atragere a norocului financiar este de a avea în casă o oglindă mare sau un tablou sau o fotografie cu apă, important este ca apa reprezentată în ea să fie limpede. Fiindcă apa este esența vieții și elementul care hrănește și face ca vegetația să crească, în tehnicile feng shui aceasta este elementul esențial al atragerii prosperității.

  1. Alege piese de mobilier simbolice

Alege forme rectangulare care să reprezinte lemnul, pătrate pentru pământ și curbate pentru apă.

  1. Alege anumite culori

Verde, maro, albastru, galben și negru sunt culorile care ar trebui să se regăsească în locuința ta pentru a atrage norocul la bani, potrivit specialiștilor în feng shui. AI grijă însă, trebuie să aplici doar accente de culoare, nu să vopsești o întreagă cameră în aceste nuanțe.

  1. Ai grijă ca în casă să miroase tot timpul frumos

Folosește lumânări parfumate, cumpără un buchet de flori, ascultă muzică, toate acestea sunt elemente minore care activează energia pozitivă și atrag bunăstarea în viața ta.

Sursa: Click

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa tinem legatura, nu uita sa ne dai un Like si pe pagina noastra de Facebook

HALLOWEEN – Ce se întâmplă de Halloween și cum se sărbătoreste în România!

Află 10 curiozităţi despre AVOCADO. Este fruct sau leguma?