in

7 lucruri despre care poti discuta la intalnirile de tip speed dating!

Mai ales daca nu ai mai fost niciodata la intalniri pentru singles de tip speed dating, una dintre intrebarile care iti vin in minte in legatura cu aceste evenimente de socializare ar putea fi: “Oare despre ce o sa vorbesc acolo?”.

Mai ales daca nu ai mai fost niciodata la intalniri pentru singles de tip speed dating, una dintre intrebarile care iti vin in minte in legatura cu aceste evenimente de socializare ar putea fi: “Oare despre ce o sa vorbesc acolo?”.
Raspunsul corect este: “Despre ceea ce doresti tu”.
Cu toate acestea insa, este evident ca unele subiecte de discutie sunt mai potrivite decat altele, si de aceea dorim sa-ti facem unele recomandari.

Ca regula generala, in primul rand, te-am sfatui sa pastrezi conversatia la un nivel la care nu intri prea in profunzime.
Stim, pare superficial, dar nu pierde din vedere faptul ca timpul rundelor de speed dating este scurt si nu permite prea multe amanunte sau abordarea unor subiecte mai profunde.

Un alt sfat ar fi sa pastrezi o atitudine pozitiva si tonica! Este practic prima ta intalnire cu persoana respectiva si, in cele 7 minute, nu vrei sa-l impovarezi pe cel din fata ta cu problemele care te apasa…

Asadar DA, recomandam sa vorbesti la speed dating despre:

DA la Speed Dating 1 – Informatii de baza despre tine

Varsta, profesie, de unde esti, copii da sau nu.
Atentie! Nu pierde din vedere ca la intalnirile de tip speed dating timpul este scurt, deci nu intra cu lux de amanunte in povestea vietii tale! Si nu pune informatiile intr-o nota negativa! Vorbind despre varsta nu-i cazul sa te plangi ca ai imbatranit! Vorbind despre profesie nu te plange ca-i prost platita si nu intra in problemele de la locul de munca! Iar despre copii, cel mai neindicat ar fi sa incepi sa le expui dosarul medical, sau sa povestesti cate probleme ti-au facut inca dinainte sa se nasca!
Aminteste-ti mereu de sfatul de mai sus: “Pastreaza o atitudine pozitiva si tonica!”

DA la Speed Dating 2 – Pasiuni

Hobbiurile sau pasiunile, si in general lucrurile care iti fac placere, sunt un excelent subiect de discutie.
Din nou atentie! Timpul zboara repede cand vorbesti despre lucruri placute! Ai grija deci sa-i ramana timp si interlocutorului tau sa vorbeasca in cele 7 minute cat dureaza o runda a unei intalniri de speed dating!

DA la Speed Dating 3 – Preferinte personale

Aici ne referim din nou la subiecte lipsite de gravitate cum ar fi: muzica, filme, show-uri de televiziune, modalitati de a-ti petrece timpul liber.
In niciun caz nu recomandam subiecte mai profunde de genul: politica, religie, filosofie de viata. Suntem de acord ca acestea sunt intr-adevar subiecte importante, insa unele dintre ele sunt destul de delicate si nu ar fi timp suficient pentru a le aborda pe indelete.

DA la Speed Dating 4 – Glume si povestioare amuzante

Ai o povestioara scurta si amuzanta despre oricare dintre subiectele de mai sus sau vreo gluma care s-ar potrivi in discutie? Nu ezita sa o spui!
Rasul destinde atmosfera si te face sa pari mult mai atractiv in ochii interlocutorului.
Nu exagera insa! Nu transforma intalnirea de speed dating intr-un numar de “stand-up comedy – one man show”.

DA la Speed Dating 5 – Asculta-l pe cel din fata ta!

Da, ai inteles bine, de multe ori este o strategie buna sa vorbesti cat mai putin si sa-l asculti pe celalalt cat mai mult.
Ciudat sfat pentru un articol despre “ce sa vorbesti la speed dating”, insa iti garantam ca functioneaza.
Atentie!
Nu te preface ca asculti, ci chiar asculta! Si fa-o in mod activ, participand la discutie, intelegand ceea ce are de spus persoana din fata ta si exprimand si propriile opinii acolo unde le ai.

DA la Speed Dating 6 – Pune intrebari!

Intrebarile sunt bune pentru ca demonstreaza ca te intereseaza ceea ce are interlocutorul de spus.
Exista si cazul in care cel din fata ta nu stie ce sa-ti povesteasca, iar atunci intrebarile sunt de mare folos.
Nu-ti sugeram sa vii cu o lista de intrebari la intalnirile de speed dating, insa nu-i rau sa ai cateva pregatite pentru cazul in care discutia nu se prea leaga.
Despre ce ar putea fi aceste intrebari? Exact despre subiectele de discutie enumerate mai sus: Hobbiuri si pasiuni, meserie, preferinte in materie de filme, muzica, preferinte culinare, locuri unde-i place sa calatoreasca si altele din acest gen.

DA la Speed Dating 7 – Orice alt subiect care este foarte important pentru tine

Stim ca in toate punctele de mai sus te-am sfatuit sa tii conversatia la un nivel lipsit de gravitate si sa nu intri prea mult in detalii sau in subiecte profunde de viata.
Insa, daca exista vreun aspect care este extrem de important pentru tine si despre care esti foarte sigur ca iti este de neconceput ca viitorul tau partener sa nu-l impartaseasca, ar ptuea fi o idee buna sa-l abordezi chiar de la bun inceput.

Astfel e ok sa aduci in discutie, chiar si la speed dating, subiecte delicate sau controversate cum ar fi:
Religia – daca esti practicant devotat al unei anumite religii, urmezi cu strictete ritualurile si iti doresti ca si partenerul de cuplu sa ti le impartaseasca
Politica – daca este extrem de importanta pentru tine sau daca ai chiar o cariera construita in acest domeniu

Ei bine, acum ca te-ai lamurit, lasa indoielile la o parte si hai… indrazneste! 🙂

Sursa:  www.DatingTime.ro

6 Beneficii uimitoare ale dovleacului. Tu le stiai?

10 lucruri pe care sigur nu le stiai despre BERE! La 8 nu ma asteptam.