in

Alexandru Ciucu îşi mută prinţesele în palat de 500.000 €

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au două fete: pe Elena Carolina şi pe Ana Raisa

vivacredit.ro

Designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, a pus ban pe ban pentru a-şi muta familia într-o casă cum nu s-a mai văzut. Fotoreporterii Click! au găsit “cuibuşorul” soţilor Ciucu-Sorescu, situat într-o zonă rezidenţială din Pipera. Arată ca un palat, iar pe acoperiş se vede, semeţ, un steguleţ tricolor.

O familie de revistă au Alexandru Ciucu (41 de ani) şi soţia lui, solista Alina Sorescu (31 de ani). Cei doi au două fete, pe Elena Carolina (3 ani şi 9 luni) şi pe Ana Raisa (un an şi şase luni), aşa că s-au apucat deja să le facă zestre. Are balta peşte, căci Alina câştigă din cântări, dar şi de la „Atelierul de Muzică”, unde este profă de canto, iar Alexandru este un renumit designer de costume bărbăteşti de lux, care au mare căutare în rândul domnilor care se respectă.

Averea strânsă în ultimii ani a fost însă investită într-o casă, în care cuplul se va muta curând şi care e evaluată la 500.000 de euro. Casă e puţin spus, pentru că în pozele făcute recent de fotoreporterii Click! vedem un ditamai palatul, în care ar putea locui lejer toate rudele celor doi soţi.

S-au inspirat din arhitectura castelului de la Săvârşin

„Vrem să ne construim o casă, pe o suprafaţă de 1.000-1.500 de metri pătraţi, spre nodul Bucureştiului, Pipera sau Iancu Nicolae. Ne interesează foarte mult să fie o zonă mai liniştită, cu mai puţin trafic, să fie grădiniţe şi toate necesităţile unei familii”, ne declara Alexandru Ciucu în 2013 şi, iată că în mai puţin de patru ani, visul i-a devenit realitate.

Aşadar, în curând, cei doi vor putea părăsi locuinţa din Floreasca în care stau acum şi să se mute în palatul din Pipera, pentru care s-au inspirat, aşa cum au spus, din arhitectura castelului regal de la Săvârşin (jud. Arad). Ciucu deja îşi face veacul pe acolo, supraveghează muncitorii sau curăţă curtea, căci abia aşteaptă să transforme construcţia din casă, în cămin. Naţionalist convins, designerul a pus pe acoperiş şi un steag tricolor, care iee în evidenţă de la o poştă.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu s-au căsătorit civil în septembrie 2010, apoi au făcut nuntă mare, la domeniul Ştirbey. Iulia şi Mihai Albu, Nico şi Laurenţiu Matei, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu, Wilmark şi soţia lui, Ioana, Elwira Petre, Vlad Miriţă, Mihaela Tatu, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla şi reprezentantul Casei Regale, Radu Ghină, au fost doar câţiva dintre invitaţii de seamă.

Sursa: Click
Sursa foto: Click

loading...

What do you think?

Written by anca

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Prima poză cu fetița Serenei Williams

Cine ar putea fi nașii celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton!