in

Beneficiile sucului de sfeclă roșie, măr și morcov!

Sucul de sfeclă roșie, măr și morcov sau băutura miraculoasă!

Sucul de sfeclă roșie, măr și morcov sau băutura miraculoasă, așa cum a fost denumită această licoare de către chinezi, are proprietăți detoxifiante și antioxidante. În plus, sucul de sfeclă roșie, măr și morcovi contribuie la prevenirea dezvoltării celulelor canceroase. Iată care sunt principalele beneficii ale sucului de sfeclă roșie, măr și morcov, potrivit site-ului clicksanatate.ro.

Sucul de sfeclă roșie, măr și morcov este o băutură  naturală 100%, extrem de sănătoasă, dar și foarte simplu de preparat. Un bolnav de cancer pulmonar din China (Seto) susține că a reușit să se vindece de această boală bând, timp de trei luni de zile, această licoare.

Inhibă dezvoltarea celulelor canceroase

Efectele combinate ale celor trei ingrediente sunt absolut miraculoase. Doar un pahar cu suc de sfeclă roșie, măr și morcov ne dă energia și necesarul de vitamine și minerale pentru o zi întreagă. Printre beneficiile sucului de sfeclă roșie, măr și morcov se regăsește și faptul că această băutură este eficientă în păstrarea sănătății organelor, în special a ficatului și a rinichilor.

De asemenea, sucul de sfeclă roșie, măr și morcov protejează stomacul de ulcer, și reduce riscul constipației, datorită fibrelor din mere și din sfecla roșie. Această băutură naturală vine și în ajutorul persoanelor care suferă de cancer, pentru că inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Pe de altă parte, sucul de sfeclă roșie, măr și morcov previne atacurile de cord și ține sub control tensiunea arterială. În plus, licoarea întărește sistemul imunitar și plămânii.

Înfrumusețează pielea și diminuează durerile

De asemenea, acest suc detoxifiază, înfrumusețează pielea, elimină respirația urât mirositoare și diminuează durerile.

Pentru sucul de sfeclă roșie, morcov și măr ai nevoie de două sfecle cu coajă, 3 mere cu coajă și 3 morcovi cu coajă. Se storc, iar sucul astfel obținut trebuie consumat atunci.

Motivul pentru care acest suc are atâtea beneficii pentru organism îl reprezintă substanțele conținute de ingredientele din care această băutură miraculoasă este realizată. Știm foarte bine că merele conțin vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, K,  zinc, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu, sodiu și mangan. Toate acestea te vor feri de afecțiuni precum anemie, boli cardiovasculare și diabet zaharat.

Morcovii conțin și ei numeroase substanțe benefice pentru organism – vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K, precum și potasiu, calciu, fosfor, magneziu și seleniu.

Și sfecla roșie este o sursă importantă de vitamine. Ea conține vitamina A, C, complexul de B-uri, precum și potasiu, fier, magneziu, cupru și antioxidanți.

Și nu în ultimul rând, sucul de sfeclă roșie, măr și morcov creste rezistența fizică a organismului, ajutându-i pe oameni să-și prelungească programul de exerciții fizice cu 16%. O echipă de cercetători de la Universitatea din Exeter a descoperit că nitratul conținut de sfecla roșie contribuie la reducerea consumului de oxigen – exercițiile fizice devenind mai puțin obositoare.

 Daca ti-a placut acest articol si vrei sa tinem legatura, nu uita sa ne dai un Like si pe pagina noastra de Facebook!

Alimente care ajută la întărirea sistemului imunitar!

Efectele MIRACULOASE ale MIERII cu SCORTISOARA!