in

Ce frumoasă şi deșteaptă e sora Anei Prodan! Dacă rămânea în România, făcea senzaţie

Astăzi este o zi specială în familia Prodan! Ionela Prodan, mama Anamariei și a surorii sale din America, Anca, a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani! Cele trei au vorbit într-un platou de televiziune despre momentele plăcute din viața lor.

vivacredit.ro

Ionela Proda este o mamă împlinită! Cele două fiice ale sale au sărbătorit-o pe aceasta așa cum se cuvine! Totodată, cele trei au povestit depre copilărie și despre momentele frumoase din viața lor. Subiectul principal al conversației a fost chiar Anca, sora mai mică a Anamariei Prodan. Aceasta este stabilită în SUA de mai bine de 10 ani.

“Ea era “the brain” (n.r. “creierul familiei”)”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

“Când era mică, nu vorbea cu copiii care aveau note sub 8 la școală”, a adăugat mama acesteia, Ionela Prodan.

Despre familia Prodan

Ionela Prodan deţine o avere impresionantă. Interpreta are zece case si a strâns peste patru milioane de euro. Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fost fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Anca Savelio este sora mai mică a Anamariei. Aceasta stă în America de mai bine de 10 ani și are o fetiţă de vârsta lui Reghecampf Junior.

Sursa: Spynews
Sursa foto: Anamaria Prodan arhivă

loading...

What do you think?

Written by anca

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Shakira şi Gerard Piqué nu mai formează un cuplu: “Ea a luat decizia. Nu mai putea suporta”.

10 fructe și legume de toamnă care întăresc imunitatea!