in ,

Cele 5 plante care aduc norocul și bunăstarea în casa ta!

Plantele nu trebuie să lipsească din nicio casă, iar unele dintre ele îți vor aduce mai mult decât un decor inspirat din natură.

Cu flori colorate sau doar cu frunze în forme deosebite și de un verde crud, plantele de interior sunt mai mult decât piese decorative. Unele plante pot atrage energiile pozitive, iar în folclor sunt cunoscute ca fiind cele care aduc norocul și bunăstarea în casă. Iată care sunt acestea:

  • Sofisticate și gingașe, ele merită un loc aparte în casa ta

Printre florile pe care le întâlnim adesea în casele românilor se numără frumoasele orhidee. Fermecătoare, cu flori într-o formă cu totul specială – de fluture de obicei, orhideea este o floare care atrage bunăstarea în locuință.

  • Florile mărunte care atrag numai energii pozitive

Cu niște flori de mici dimensiuni și frunze prevăzute cu puf pe suprafața lor, violetele sunt și ele plante care să atragă norocul. Violetele africane sunt cele mai răspândite, iar florile lor mov sau roz sunt nu doar frumoase, ci aduc și energii bune și reușite, dacă le ai în casa ta.

  • Bambusul norocos îți aduce bunăstare tocmai din China

Provenit din China, bambusul norocos este o plantă ornamentală care, după cum spune însuși numele său, te ferește de ghinion. Este o plantă ușor de îngrijit, perfectă în locuințele decorate în stil minimalist. Asiaticii au fost mereu maeștri în atragerea forțelor pozitive, iar acest bambus vine chiar de la sursă.

  • Sporul casei, floarea cu nume predestinat care îți va aduce succes în orice îți propui

O plantă superbă, cu un nume predestinat, sporul casei te va ajuta să îți atingi obiectivele și să ai parte de mai multe șanse în tot ce întreprinzi. Este o plantă pe care o vedem adesea în casele pe care le vizităm și nu este întâmplătoare prezența ei acolo, deoarece aduce bunăstare și vibrații pozitive în casă. 

  • Busuiocul, bun în toate camerele, nu doar în bucătărie

Cunoscut mai mult ca un ingredient din bucătăria italienească, busuiocul are și alte puteri, unele mai puțin cunoscute. El alungă energiile negative și atrage norocul și merită un loc aparte în casa ta. Mai mult decât atât, aroma sa specială ne încântă nouă simțurile, dar ține musafirii nepoftiți, precum insectele, la distanță.

Desigur, dincolo de aceste plante, uneori norocul ni-l facem singure, dar nu strică să avem puțin ajutor. În definitiv, un colț verde, plin cu flori, este foarte plăcut de privit, te ajută să te relaxezi și e o plăcere să privești orice fel de floare. Tu ai vreuna dintre aceste plante în casa ta? Care e preferata ta?

Sursa: Femeia

Greşeli frecvente pe care le faci când speli hainele!

Trucuri pentru a scapa de mirosurile neplacute din casa!