in

Gestul lui Gerard Pique, după ce presa spaniolă a anunţat că se desparte de Shakira! Le-a dat peste nas celor care nu l-au crezut!

În ultima lună, s-a tot zvonit că Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit.

vivacredit.ro

În ultima lună, s-a tot zvonit că Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit. „Bârfa” a fost lansată de presa spaniolă, care a tot insistat că artista i-ar fi dat papucii fotbalistului de la FC Barcelona, alături de care are doi copii, pe Milan şi Sasha.

Deşi tabloidele spaniole s-au întrecut în exclusivităţi legate de presupusa despărţire dintre Gerard Pique şi Shakira, cei doi şi-au păstrat tăcerea. Asta a alimentat şi mai mult zvonurile despre separare, până când fotbalistul s-a hotărţt să „spargă gheaţa”.

În timp ce toată lumea vorbeşte despre despărţirea lor, Gerard Pique şi Shakira îşi văd liniştiţi de treabă…împreună! Chiar dacă Pique a încercat de mai multe ori să nege, prin intermediul unor fotografii cu familia postate pe reţelele de socializare, fanii nu l-au crezut şi l-au acuzat că încearcă să tragă de timp, postând poze mai vechi cu el şi cu Shakira. Nimic nu mai părea să-i convingă pe fanii cuplului că nu se pune proble de despărţire.

Ca să-şi dovedească devotamentul faţă de ea, fotbalistul s-a filmat în timp ce o asista pe Shakira la repetiţii şi a postat filmuleţul pe Instagram, ca să le închidă gura celor care au crezut bârfele legate de el şi partenera lui de viaţă.

Sursa: Cancan

loading...

What do you think?

Written by anca

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Soluții pentru curățarea și dezinfectarea frigiderului!

Alimente care ajută la întărirea sistemului imunitar!