in

Kate Middleton și Prințul William au aflat sexul bebelușului. Iată și ce nume au ales

Bucurie mare în familia regală britanică după ce Kate Middleton și Prințul William au aflat sexul bebelușului. Se pare că cei doi vor avea o fetiță.

vivacredit.ro

Ducele și ducesa de Cambridge au primit această veste din partea medicilor, iar mica prințesă urmează să se nască în luna martie.

„Sunt în al nouălea cer. Toată familia așteaptă să sărbătorească marea veste, imediat după ce Kate va scăpa de grețurile matinale. Cum a aflat, Kate i-a anunțat pe William și pe copii. Kate este fericită că au ceva pentru care pot să sărbătorească ca familie, mai ales că nu a putut să fie prezentă la prima zi de școală a lui George”, a declarat o sursă de la palatul Kensington.

Potrivit libertateapentrufemei.ro, se pare că ducesa i-a dat vestea lui William într-un mod foarte drăguț, lăsându-i un bilet acestuia pe care era scris numele pe care au hotărât să îl aleagă dacă vor avea o fată: Alice. Când Williams s-a întors de la școală de unde l-a luat pe prințul George, a găsit biletul, iar vestea l-a emoționat teribil. Numele ales de cei doi este numele uneia dintre fiicele reginei Victorie, aceasta fiind mama ducelui de Edinburgh.

Foarte fascinat de sarcina lui Kate este și micuțul George, care este extrem de entuziasmat că va mai avea o surioară.

„George îi mângâie burtica non-stop mamei sale. Când Kate a fost însărcinată cu Charlotte era prea mic să înțeleagă ce se întâmplă, dar acum este foarte entuziasmat pentru că va mai avea o surioară”, a mai precizat sursa.

Sursa: Viva
Sursa foto:  Hello Magazine

loading...

What do you think?

Written by anca

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Sandra Mutu va străluci în ziua nunţii în 3 ţinute spectaculoase

Barack Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Michelle Obama cu ocazia aniversării a 25 de ani de mariaj