in

Lămâia, remediul natural pentru insomnii!

Dacă suferi de tulburări de somn, ar trebui să bei în fiecare seară înainte de culcare un pahar de apă cu lămâie.

Dacă suferi de tulburări de somn, ar trebui să bei în fiecare seară înainte de culcare un pahar de apă cu lămâie. Astfel, previi insomnia asociată cu stresul, alimentația nesănătoasă și problemele de zi cu zi, iar calitatea somnului va fi îmbunătățită.

Știm că este recomandat să ne începem ziua bând un pahar de apă călduță cu lămâie,deoarece este foarte bun pentru sănătate. Cu toate acestea,când sucul de lămâie este băut seara,vei avea parte de un somn odihnitor. După o săptămână,organismul va începe să se confrunte cu schimbări care te vor ajuta să dormi mai bine. Pentru cele mai bune rezultate,consumă acest remediu timp de o lună.

Beneficiile apei cu lămâie băută seara:

-Este stimulat procesul de detoxificare;

-Este purificat sângele;

-Este curățat ficatul;

-Este stimulată producția de celule albe în organism;

-Este îmbunătățită funcția pancreasului;

-Este îmbunătățită digestia.

Pentru prepararea băuturii, ai nevoie de:

-250 ml de apă

-5 linguri de suc de lămâie

-1 lingură de miere

Începe prin a pune la încălzit apa,care nu trebuie să fie fierbinte. Toarn-o în pahar peste miere și amestecă cu o lingură. La final se adaugă sucul de lămâie.

Mod de utilizare al remediului:

Este recomandat ca băutura să fie consumată jumătate din ea în cel mult două ore înainte de cină și cealaltă jumătate înainte de a te băga în pat. Dacă vei bea apa cu lămâie în fiecare seară,vei observa că vei dormi mult mai bine și că te vei trezi mult mai odihnită.

Sursa: Click pentru femei

Catina leac pentru zeci de boli!

Vrei un prieten jucaus? Alege perusul!