in

Monica Anghel e de nerecunoscut după după operația la coloană! A slăbit 10 kg!

Monica Anghel (46 de ani) a trecut, în urmă cu două luni, printr-o operație foarte grea la coloană, iar fotografia pe care artista a postat-o recent pe Facebook i-a uimit pe apropiați.

vivacredit.ro

Monica Anghel (46 de ani) a trecut, în urmă cu două luni, printr-o operație foarte grea la coloană, iar fotografia pe care artista a postat-o recent pe Facebook i-a uimit pe apropiați. Celebra cântăreață este cu aproape zece kilograme mai slabă, însă nu a dorit să precizeze dacă transformarea radicală e urmare a unui regim sau a unui tratament: ”Da, am slăbit. Nu știu exact cât, dar o să vorbim despre acest lucru în timp.

Îmi este dor de scenă, dar vreau să revin într-o formă foarte bună, ca atunci când apar să spună lumea «wow»”, a declarat Monica Anghel, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Apropiații ei susțin că solista pășește cu greutate și că săptămânal face ședințe de fizioterapie.

În plus, mai ales când sunt schimbări bruște de temperatură, are mari dureri de spate, apelând la calmante puternice. Monica a prins, în acest concediu medical, o reclamă la o firmă de încălțăminte: ”În vizită la Leenna G, în această dimineață. Având în vedere că nu pot să port tocuri, încă, am venit să-mi comand ceva pentru scenă, dar fără toc”, a mai scris ea pe Facebook.

În 2014, Monica a suferit o semipareză și nu s-a mai putut deplasa, fiind diagnosticată cu hernie de disc, o afecțiune de natură neurologică, care apare la coloana vertebrală. În ciuda tratamentelor, cântăreața nu a scăpat de bisturiu.

Sursa: Click
Sursa foto: Monica Anghel arhiva

loading...

What do you think?

Written by anca

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Simona Halep, întâlnire emoţionantă cu părinţii!

Ce înseamnă fiecare an de căsnicie. De la nunta de hârtie la cea de diamant! Sigur nu știai!