in

Shakira şi Gerard Piqué nu mai formează un cuplu: “Ea a luat decizia. Nu mai putea suporta”.

După ce s-a zvonit în presa internațională că artista Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Piqué se separă,un apropiat al cuplului a confirmat despărţirea: Shakira i-a dat papucii lui Gerard Piqué.

BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 28: FC Barcelona player, Gerard Pique (R), with his girlfriend Shakira (L) and their sons Milan and Shasha, is seen during gala of the 5th edition of "Catalan football stars" in Barcelona, Spain on November 28, 2016. Albert Llop / Anadolu Agency
vivacredit.ro

În momentul de față, nici cântăreața, nici jucătorul de fotbal Gerard Piqué nu au confirmat pauza sau despărțirea, însă presa internaţională scrie cu litere de o schioapă că despărţirea s-a petrecut, iar Shakira s-a mutat deja din casa pe care o împărţea cu tinerelul ei soţ.

“E ceva serios şi ea este cea care a luat, în final, decizia”, a spus un apropiat al celor doi, conform Cotilleo, precizând că “ea nu mai putea suporta”.

Shakira și fotbalistul spaniol au fost ultima oară văzuți împreună la nunta lui Leo Messi cu Antonella Roccuzzo, care a avut loc la sfârșitul lunii iunie, în Argentina, conform Presei internaționale.

Cum s-au cunoscut cei doi?

Shakira întotdeauna a avut melodii latino foarte senzuale, iar melodia ei,”Me Enamoré”, vorbește de la sine despre cum s-au cunoscut aceștia. Versurile reliefează primele întâlniri ale celor doi, când Gerard era doar un copil, iar Shakira s-a îndrăgostit de barba și buzele sale. Dar, în esență, este mult mai mult de atât. În videoclipul melodiei oficiale pentru FIFA World Cup South Africa din 2010 apare și Gerard Piqué. Atunci a fost prima oară când aceștia s-au cunoscut cu adevărat, scriu cei de la PopSugar.

Gerard Piqué este un fotbalist celebru care joacă pentru FC Barcelona. În ultima vreme, frumoasa cântăreaţă Shakira nu s-a mai prezentat la meciurile lui Gerard. Aceştia au împreună doi copii, pe Milan şi pe Sasha. Chiar dacă diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 10 ani, cele două vedete s-au înţeles foarte bine în cei şapte ani de relaţie. Acum, însă, relația celor doi se destramă.

Sursa: Spynews

loading...

What do you think?

Written by anca

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Motive pentru care românii nu mănâncă micul dejun

Ce frumoasă şi deșteaptă e sora Anei Prodan! Dacă rămânea în România, făcea senzaţie